Sådan får du mere trafik til din hjemmeside med Magicweb

Her er en guide med grundlæggende information til SEO for begyndere på Magicweb. Med vores hjemmesidebygger kan du på kort tid få en god rang på Google, og andre søgemaskiner med vores nemme SEO-panel.

Hvad står SEO for, og hvad er det?

SEO betyder "Søgemaskineoptimering". Det handler om at optimere dit indhold på din hjemmeside, videoer, billeder eller tekst så det letter kan findes på søgemaskiner som Google, Bing eller Yahoo Search, så du får en bedre rang og kommer højere på listerne.Search

Engine

OptimizationDet bedste SEO fremkommer når du får så meget naturligt trafik som muligt på din hjemmeside igennem de nøgleord du har skrevet.

 


Nøgleord, nøgleord og....... Nøgleord


Lav en liste med hvad der er vigtigst for din virksomhed og brug disse nøgleord over det hele på din hjemmeside, brug dem i titler, headers og i indholdet. På denne måde vises din side på søgemaskiner (som Google) når en person søger efter lignende ord, pas dog på med at bruge dine nøgleord for ofte, da det kan ligne "spam" for mange brugere. Et godt stort område af nøgleord er godt, men pas på at dine nøgleord ikke er vildledende og giver et negativt resultat.Eksempel på SEO:


Siden Magicweb tilbyder en premium måde at bygge din egen hjemmeside, webshop eller blog på, vil nogle af de bedste nøgleord være


Byg-selv hjemmeside

Lav selv webshop

Hjemmeside bygger

Lav en blog

Den bedste hjemmeside bygger

osv.


Find måder at indarbejde nøgleord som disse i dine titler, headers, tekster og tags. Husk! Når du laver dine nøgleord, så tænk på hvad folk søger, ikke hvad der nødvendigvis beskriver det bedst.


Eksempelvist, hvis Magicweb ønsker at lave SEO til vores nye blogging software, hvor man kan lave sin egen blog eller nyheds-sektion, vil det være bedre at have simple nøgleord som Lav nemt din helt egen blog fremfor Magicweb's Magiske Blogging Software.

Den Nemmeste & Bedste måde at lave SEO

Mange webhoteller og hjemmeside byggere lader dig ikke lave SEO på nogen nem måde, hvad end der er i teksten er det som kommer på Google.... Men ikke mere!Alle hjemmesider lavet på Magicweb får fornøjelsen af at bruge vores super-nemme SEO panel, hvor alt du skal gøre er at skrive en titel og beskrivelse, og så er det teksten der kommer på søgemaskinerne.

Dette var en meget grundlæggende guide til din første start med søgemaskineoptimering. Klik på knappen herunder for at gå mere i dybden med SEO.

Har du ikke prøvet vores nemme og intuitive hjemmeside bygger endnu?

Start din GRATIS 14-dages prøveperiode i dag!

Se detaljer
Udsolgt