Vores Blog

Test din Hjemmeside og opnå højere trafik igennem disse Værktøjer.

Få et hjemmeside tjek og opnå flere organiske besøgende gennem analyse. Du kan tage en hjemmeside test som fortæller dig hvad du kan gøre bedre eller hvad der skal tilføjes til din side for at forbedre SEO og derfor komme højere på Google ranglisten.Her er nogle af vores anbefalinger for de bedste programmer til at teste din hjemmeside

Værktøjerne på listen er i tilfældig rækkefølge
MarketGoo


MarketGoo gør nogle ting rigtigt. Efter du har taget deres test, fortæller de dig hvordan du optimerer hastigheden af din hjemmeside så den kan indlæses hurtigt på både mobil og PC. Derudover giver de en stor mængde af muligheder for Eksternt SEO (f.eks. dele dit indhold på Facebook eller oprette din virksomhed på LinkedIn). Desværre er MarketGoo dog ikke gratis, men det kan prøves gratis i en periode, til gengæld er MarketGoo betydeligt nemmere at bruge end noget af det andet software i denne artikel.
Semrush


Semrush er for de lidt mere avancerede brugere, men giver en ekstensiv og dybdegående rapport på din hjemmeside. Der er ikke meget information som Semrush ikke kan give dig, så hvis du kan forstå alt det information Semrush giver dig, kan du finde høj værdi i informationen. Uheldigvis kommer dette værktøj til at koste dig dyrt, dog findes der en begrænset prøveperiode.
Magicweb Hjemmeside Tester


Jep! Vi har en hjemmesider tester lige her på Magicweb! Vores SEO tester er super enkel at bruge. Der findes kun en 100% gratis version af dette værktøj, det er vores gave fra os til jer. Magicweb Hjemmeside Tester giver din hjemmeside en test karakter og viser dig præcist, enkelt og nemt hvilke elementer på din hjemmeside skal forbedres, lige fra tags, nøgleord, backlinks, hvilke billeder du burde optimere og meget mere. De andre værktøjer i denne artikel supplere dig også med nogenlunde det samme information som vores tester gør, dog er vores værktøj meget simpelt at bruge og altid helt gratis med en stor mængde vigtig information du virkelig kan bruge til at forbedre din hjemmeside.
The Hoth

The Hoth er også forholdsvis enkel og gratis, dog kræver de at du indtaster din e-mail og giver dem rettighed til at skrive til dig. The Hoth giver dig opgaver du kan løse for at forbedre SEO. Her skal du dog først skrive et nøgleord som din hjemmeside er bygget rundt om f.eks. 'Stilfuldt tøj' eller 'Legetøj til dyr' og så finde den resultater baseret på det.
Det er bare nogle af de værktøjer du kan bruge for at forbedre din hjemmeside, både internt og eksternt. Der findes en stor mængde af værktøjer der kan teste din hjemmeside, men vi har valgt et par af vores yndlings. Hvis du skal på jagt efter endnu mere software vil vi anbefale at du leder mere efter specifikt software til dit problem (f.eks. hastighedstjek, mobilvisning osv.) da mange af disse værktøjer kan fremme det samme resultat.

Se detaljer
Udsolgt