Tilføj Animationer til Billeder og Tekst på din Hjemmeside!

Med Magicweb kan du nu tilføje animationer til tekst, billeder og andre komponenter på din hjemmeside! Det er super-nemt at animere dit tekst eller billede på Magicweb med vores unikke og intuitive hjemmeside bygger.


Animationerne på Magicweb er enkelte og fungerer flydende, de får din hjemmeside til at se mere levende ud ved at være mere dynamisk.


Du kan nemt lave animationer til dine forskellige komponenter på din hjemmeside ved at klikke på komponenten og derefter klikke på ikonet til animationer som set herunder.

Derudover kan du også bruge mange forskellige animationer, som f.eks. "Zoom ind", "Flyv ind fra Højre", "Rul ind" osv. Du kan vælge at have forskellige hastigheder på animationen, dette vælger hvor hurtigt animationen skal tage om at være færdig. Du kan også sætte en 'Animation Forsinkelse' som kan tvinge animationen med at vente. Personligt, kan vi godt lide at tilføje en 0-100 ms forsinkelse på den første komponent i en række og den næste komponent med 200-300 ms forsinkelse. Dette gør at disse Widgets viser sig lidt efter hinanden.

Animationer du laver på din hjemmeside, virker på alle enheder, så det vises selvfølgelig også på mobile enheder. Det var et kort indblik på vores nye animationsystem, vi håber i vil prøve det.


Husk, du kan prøve vores super-gode, intuitive, elegante, enkelte, hurtige og andre synonymer, hjemmeside bygger GRATIS i en 14-dages prøveperiode.

Se detaljer
Udsolgt