Hjemmesider til Fotografen

Sælg dine billeder på din hjemmeside

Din egen hjemmeside

Som fotograf er det utroligt vigtigt at du har din helt egen hjemmeside til at fremvise dine billeder og tjenester, det er ikke altid nok at kun have en side på sociale medier. Hos Magicweb kan du lave din helt egen fotograferings hjemmeside ud fra en stor mængde professionelle skabeloner og temaer.

... Og din egen webshop

Hos Magicweb kan du sælge dine billeder igennem din helt egen webshop. Du kan som fotograf uploade dine egne billeder til fremvisning og tilføje dem som produkter. Derefter kan du sælge dine digitale billeder gennem din egen webshop. Dette vil automatisk give kunden et link (url) hvor de kan downloade filen de næste 24 timer efter betaling.

Skabeloner til Fotografering

Vi har en stor mængde skabeloner og temaer som kan hjælpe dig lave din helt egen hjemmeside så hurtigt som muligt og komme i gang med at sælge dine billeder. Vi hjælper med at sørge for at du har mere tid til at tage billeder. Bare rolig, der er intet kompliceret ved at bruge vores hjemmeside bygger, alt du skal gøre er at trække og slippe komponenter til dit canvas.

Se detaljer
Udsolgt