OM OS

Mere end bare en Hjemmeside Bygger

Stiftet i 2017

MAGICweb er stiftet i Januar 2017, originalt startet som selvstændig designer, derefter så en mulighed for software inden for hjemmesider som et separat produkt.

Nuværende Drift

MAGICweb er startet for bringe Danmark en hjemmeside bygger der er nem at bruge og giver bedre resultater end konkurrencen. Fornuværende er Magicweb.dk en lille dansk operation med fremtidige planer om at udvide til større markeder.

Vores Mål

MAGICweb ønsker at hjælpe hvilken som helst person eller virksomhed starte deres egen hjemmeside uden at skulle kende til kodning. Derudover give et resultat bedre end de nuværende hjemmeside byggere i Danmark.

Fremtidige Planer

De fremtidige planer for MAGICweb & MAGICbuilder er at udvide www.magicweb.dk til et internationalt domæne med adgang fra alle lande igennem oversættelse af den nuværende danske hjemmeside. Denne process er allerede igangværende, da vores byggesystem kan bruges på engelsk. Principielt kan Magicweb.dk bruges af alle lande hvis den individuelle kan navigere igennem den danske hjemmeside og få adgang til byggeren. Vi vil ikke udelukke nogen fra at bygge deres egen hjemmeside. Vi vil også forsøge at forbedre vores hjemmeside pris drastisk, så vi kan supplere kunder med endnu bedre værdi.

Magicweb er et produkt af 'JBN Web' - 6100 Haderslev - info@magicweb.dk - jbn@jbnweb.dk - CVR: 38408666 

Se detaljer
Udsolgt