Test din hjemmeside helt gratis

Tag en hjemmeside test og få tjekket hvad du skal forbedre for at forøge din trafik med vores værktøj.

Indtast din hjemmeside på højre, for at få en gratis hjemmeside test lige med det samme. Denne test vil automatisk give dig en analyse på SEO-elementer du kan forbedre for at forøge dit antal af besøgende.


Hjemmeside testen vil give dig en dybdegående rapport på følgende kategorier


SEO (Tags, Meta Beskrivelse, Header tags, nøgleord, backlinks)

Brugervenlighed (Visning på mobile enheder)

Ydeevne (Side størrelse, indlæsningshastighed, optimering af billeder)

Social (Forbundne sociale medier, sociale delinger)

Sikkerhed (SSL, HTTPS Redirect, Software Opdatering)

Forstå Hjemmeside Testen

SEO

SEO betyder 'Search Engine Optimization' eller 'Søgemaskineoptimering' på dansk. Dette bestemmer hvor godt dit indhold er optimeret til at kunne vises i søgemaskiner som Google, Bing, Yahoo og flere. Hele denne hjemmeside test er designet rundt om at forbedre dit SEO.

Header Tags

Header Tags er overskrift tilføjet med H1, H2, H3-tags osv. Disse bestemmer vigtigheden af dine titler for søgemaskiner. H1 er vigtigst, og du må kun have et H1-tag per side. H1 er den primære overskrift. I Magicweb skal du blot tilføje 'Overskrift'-widgetten til dit kanvas og derefter markere din titel og trykke på tryllestaven, så kan du vælge Header 1, Header 2, Header 3 og så videre.

Billede Alt Attributter

Image Alt Attributes er beskrivelser på dine billeder. Disse er nemme og enkle at skrive på Magicweb. Upload et billede og tryk på billedets indstillinger. Der kan du skrive hvad billedet indeholder, så søgemaskiner ved hvad der er i billedet.

Backlinks

Et Backlink er et eksternt link til din hjemmeside fra en anden hjemmeside. Disse er vigtige fordi Google ser et link til din hjemmeside fra en ekstern kilde som en tillidserklæring.


Backlinks er super-vigtige for søgemaskiner, du kan få flere backlinks ved f.eks. at dele dine sider på sociale medier og samarbejde med andre sider.


Favicon

Et favicon er det lille ikon man typisk ser i top-delen af sin browser når man er på hjemmesider. Det er et lille ikon der hjælper brugeren nemt administrere åbne faner og derudover giver det også et bedre indtryk af hjemmesiden.

Ydeevne

I testen får du en kategori kalder 'Performance Results'. Dette lader dig se hvor hurtigt din side indlæses for brugeren og hvad der tager tid om at blive indlæst.


Det er meget vigtigt at optimere dine billeder så hjemmesiden bliver indlæst hurtigst muligt. Både Google og brugeren sætter høj værdi på dette, da mange brugere hurtigt klikker væk fra en hjemmeside hvis den ikke indlæses hurtigt nok.

Side Størrelse Info

I denne hjemmeside test får du af vide hvor meget din side fylder. Dette beskriver hvor hurtigt dine sider indlæses for dine besøgende. Hvis dit websted fylder for meget, burde du starte med at optimere alle billeder for at spare plads og sørge for at dit websted indlæses så hurtigt som muligt.

SSL-Sikkerhed

SSL hjælper med at sikre overførslen af information på din side og bruges som et positions signal af søgemaskiner. Det er altid tydeligt for brugeren om din side er SSL-sikret eller ej, derfor er det meget vigtigt for dine besøgendes beskyttelse at du har SSL aktiveret.

Anbefalinger

Til sidst i denne test vil du modtage en liste af anbefalinger til forbedringer på din side. Dette lader dig vide hvad du burde prioritere for at opnå bedre SEO og hastighed på din side.

Nu hvor du har løst nogle problemer, tag testen igen

Du kan tage testen så mange gange du vil og helt gratis. Derfor anbefaler vi at du jævnligt tager hjemmeside testen, analyserer problemerne og tager testen endnu en gang når du har løst nogle af de anbefalede problemer. Husk at tage stilling til nogle af de vigtigste ting at gøre, som at optimere din hjemmesidens hastighed, skrive korrekte nøgleord og overskrifter, forøge mobil venlighed, dele på sociale medier og anskaffe backlinks.

Prøv vores hjemmeside bygger gratis i 14-dage
Se detaljer
Udsolgt