Vilkår og Betingelser


Disse Servicevilkår (denne "Aftale") er mellem MagicWeb ("vi", "os", "System" eller "MagicWeb") og den person, der bruger vores tjenester ("dig", "bruger" eller "kunde"). Vi giver dig adgang til vores system, som hjælper dig med at oprette hjemmesider, administrere deres indhold og brugertilpasning samt hosting-tjenester og domæner. Nedenstående er de vilkår og betingelser for brug af vores system. De er nødvendige for at kunne bevare en god praksis og beskytte os og dig.


1. Oprettelse af en konto


For at få adgang til systemet skal du angive et navn, en e-mail og et kodeord og acceptere de vilkår og betingelser, der er angivet nedenfor. Du får et unikt MagicWeb-URL for hver af de websteder, du opretter. Det er dit ansvar og kun dit at opretholde og opretholde sikkerheden for din konto og adgangskode. Hvis oplysningerne fra dig er usande, fejlagtige eller i strid med vores vilkår, kan vi suspendere eller opsige din konto. Den email, der bruges til registrering af kontoen, betragtes som ejer af kontoen og har ret til at anmode om hjælp fra os vedrørende kontoen.


2. Dit indhold


Du er ansvarlig for indhold, der findes på din hjemmeside, såsom billeder, videoer, lydfiler, designelementer, logoer, skrifttyper, tekster og meget mere. Vi er ikke ansvarlige for noget af dit indhold. Vi er heller ikke ansvarlige for indhold, der er gået tabt på grund af brugen af MagicWeb, det er din forpligtelse til regelmæssigt at holde sikkerhed og sikkerhedskopiere dit indhold. Vi overvåger ikke, hvilket indhold der er blevet brugt på et websted, og vi skal ikke holdes ansvarlige for nogen, der bryder vilkårene, men vi har ret til at slette sådant skadeligt indhold eller endda afslutte konti, hvis det er tilfældet.


Du ejer alle intellektuelle ejendele forbundet med din konto, såsom billeder, videoer, lydfiler, designelementer, logoer, skrifttyper, tekster og andre materialer og filer, der er oprettet af dig og eksisterende på din hjemmeside. Du giver hermed MagicWeb de ikke-eksklusive, royaltyfri, uforanderlige, udskiftelige rettigheder til dit websiteindhold, så vi kan forsyne dig med MagicWebs Services.


3. Dine forpligtelser


1 Du bekræfter og garanterer at du er mindst 13 år gammel. Personer under 13 år må ikke bruge vores tjenester.

2 For at holde din MagicWeb-konto login information sikker.

3 At give os opdaterede, nøjagtige og gyldige personlige oplysninger til enhver tid.

4 Du ejer rettighederne til ethvert indhold, der uploades af dig på din hjemmeside, herunder billeder, videoer, lydfiler, designelementer, logoer, skrifttyper, tekster og alt, hvad du har rettigheder til at bruge.

5 Indholdsmaterialerne kan ikke anvendes på ulovlig eller skadelig måde.

6 Du skal straks underrette os, hvis du bliver opmærksom på uautoriseret brug af din konto.

7 Dit indhold må ikke være ulovligt, imod regler, truende, krænkende, chikanerende, uforskammet, vulgært eller uanstændigt på nogen måde, må ikke krænke nogen persons juridiske rettigheder.

8 Du må ikke sende uopfordrede meddelelser (SPAM) eller uetisk reklame af sådan art, der betragtes som "spam" eller skadeligt på nogen måde.

9 Du bør ikke uploade virusser, orme, trojanske heste eller anden skadelig kode, filer eller programmer, som kan afbryde, ødelægge eller begrænse MagicWebs funktioner og tjenester.

10 Du må ikke uploade indhold, der indeholder scam.

11 Du må ikke forsøge at hacke, ødelægge eller overstyre MagicWebs funktioner og stabilitet eller forsøge at udnytte systemet på nogen måde.

12 Du må ikke bruge systemet til at oprette scam hjemmesider og kampagner med vildledende indhold, der kan skade eller snyde besøgende.

13 Du må ikke bruge MagicWeb til at distribuere, lagre eller på nogen måde bruge systemet til pornografisk eller voksenindhold og -tjenester.


Du anerkender og accepterer, at hvis du med rimelighed er fundet skyldig i at overtræde nogen af ​​disse regler og forpligtelser, kan dette medføre øjeblikkelig opsigelse af din konto uden tilbagebetaling for de ydelser, der allerede er betalt for. Du kan også være forbudt at have en konto i systemet.


4. Hvad vi leverer


MagicWeb leverer et websitebyggesystem, skabeloner (temaer), website hosting fra tredjepartsfirma og domæneregistrering fra tredjepartsfirma. Billederne, der bruges til oprettelsen af mockup-temaerne, udgives under Creative Commons CC0 (https://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/deed.en). MagicWeb har ingen rettigheder til billeder, der bruges til oprettelsen af temaerne.


5. Prøveabonnement


MagicWeb tilbyder en 14 dages prøveperiode til alle nyoprettede hjemmesider, og du kan bruge tjenesterne i henhold til Aftalen for de 14 dages periode. Efter afslutningen af disse 14 dage bliver hjemmesiden inaktiv, før brugeren abonnerer på de betalte MagicWeb-tjenester. Prøvetid er tilladt for dig, brugeren, for at kunne teste og oprette en hjemmeside til din smag, før du forpligter et betalt abonnement. MagicWeb har ret til at opsige eller annullere prøveabonnementer til enhver tid af nogen grund.6. Servicegebyrer


1 Servicegebyrer gælder ved underskrivelse af MagicWebs betalte ydelser, som kan være månedlige eller årlige.

2 Alle gebyrer er i DKK og er eksklusive fra alle skatter og du er ansvarlig for betalingen heraf. MagicWeb er ikke ansvarlig for skatter eller gebyrer i forbindelse med kommercielle produkter.

3 Betalingen for det gældende gebyr er forud for din abonnementsperiode i henhold til Aftalen.

4 Du kan når som helst opgradere eller nedgradere. Ved opgradering bliver du opkrævet forskellen mellem de to abonnementsplaner for de ekstra ydelser, og ved nedgradering vil et beregnet beløb blive refunderet til dig i henhold til de faktiske serviceafgifter for de to abonnementstjenester på det tidspunkt. Nedgradering kan medføre tab af information og tjenester på grund af forskellen mellem planerne.

5 Refundering er kun tilladt for årlige abonnementer og op til 14 dage efter abonnementet. Hvis en sådan tilbagebetaling udstedes af brugeren, refunderes de det fulde beløb, de har betalt. Refunderingsbeløbet kan være underlagt skatter, der overføres til brugeren, og overføres til det kort, der bruges til at betale det oprindelige abonnement. Kontant refundering gælder IKKE for "Combo tilbud" eller "Eksklusive tilbud" (Brugerdefinerede design og udvikling).

6 Ved afslutningen af ​​en kontraktsperiode vil servicerne automatisk fornyes i samme tidsrum indtil UDTRYKKELIGT annulleret af brugeren. Afbestilling skal ske via systemet og mindst 24 timer før kontraktperiodens udløb.

7 Hvis du køber MagicWeb abonnementstjenester, accepterer du MagicWeb og tredjepartstjenester til at bruge og gemme dine kredit- / betalingskortoplysninger. Du bemyndiger os til at opkræve dig for eventuelle MagicWeb-tjenester, som du måtte købe, og eventuelle gældende afgifter forbundet med betalingskorttjenesterne. Du refunderer os for alle indsamlingsomkostninger og renter for eventuelle forsinkede beløb. Hvis betalingskortet udløber, eller du ikke giver os et nyt betalingskort eller ophæver dit abonnement, bemyndiger du os til at fortsætte med at fakturere dig, og du vil forblive ansvarlig for eventuelle uafhentede gebyrer.


7. Afbestilling af service


Manglende overholdelse af MagicWebs vilkår eller betaling af gebyrer giver  MagicWeb mulighed for at annullere eller suspendere dine kontotjenester og hjemmesider. Du kan til enhver tid afbestille dine tjenester, ingen spørgsmål stillet.


8. Opsigelse


1 Tjenester kan opsiges af os til enhver tid uden grund.

2 Du kan til enhver tid opsige dine tjenester uden grund i henhold til afbestillingsprocedurerne.

3 Hvis aftalevilkårene overtrædes, kan det medføre straffe eller øjeblikkelig opsigelse af tjenester uden betalingsrestitution på nogen måde.

4 Ved opsigelse har MagicWeb ret til at slette alle filer, data eller oplysninger, der er knyttet til den opsagte konto.


9. Domæner


Ved abonnement på årligt abonnement har du ret til at kræve et gratis brugerdefineret domæne (kun for det første år af årlige abonnement). Alle domæner er bragt til dig af tredjepartsvirksomheder, der samarbejder med os for at yde en sådan service. Ved at hævde et domæne accepterer du domæneregistreringens vilkår og betingelser og vores deltagelse i køb af domænet.


Hvis du udsteder en refundering og hævder et gratis brugerdefineret domæne, vil du blive opkrævet 120 kr. Gebyret tages fra refunderingsbeløbet. Overførselsdomæne kan være underlagt yderligere gebyrer fra tredjepartsdomæneudbyderen.


Du er den juridiske og retmæssige ejer af det registrerede domæne. Din domæneregistrering vil automatisk blive fornyet med hver årlig betaling i henhold til vores prisplan, medmindre det annulleres fra administrationspanelet eller ved at kontakte en supportrepræsentant for MagicWeb.


Når et register over et domæne er lavet, er det endeligt, og der kan ikke refunderes eller ændres af domæner.

COPPA (Beskyttelse af personlige oplysninger fra børn online)


Når det kommer til indsamling af personlige oplysninger fra børn under 13 år, sætter forældrene kontrol over for Children's Online Privacy Protection Act (COPPA). Federal Trade Commission, nationens forbrugerbeskyttelsesagentur, håndhæver COPPA-reglen, der fortæller, hvilke operatører af websteder og online-tjenester der skal gør for at beskytte børns privatliv og sikkerhed online. Vi sælger ikke specifikt til børn under 13 år.


10. GARANTI OG ANSVARSFRISKRIVELSE


MagicWeb skal bruge indsats der er rimeligt for i overensstemmelse med gældende branchestandarder for at opretholde Tjenesterne på en måde, der minimerer fejl og afbrydelser i tjenesterne og udfører de Implementation Services på en professionel måde. Tjenester kan være midlertidigt utilgængelig grundet planlagt vedligeholdelse eller uplanlagt akut vedligeholdelse, enten ved MagicWeb eller ved tredjepartsleverandører, eller på grund af andre årsager uden for MagicWeb’s rimelige kontrol, men MagicWeb skal bruge rimelige metoder for at give varsel skriftligt eller via e- mail af enhver planlagt tjenesteforstyrrelse. MAGICWEB GARANTERER IKKE, AT TJENESTEYDERNE ER UBEGRÆNSET ELLER FEJLFRIT; DET GØR IKKE EN GARANTI FOR DE RESULTATER, DER SKAL OPFYLDES AF BRUG AF TJENESTERNE. MEDMINDRE DET UDTRYKKELIGT ANGIVET I DETTE AFSNIT, BLIVER TJENESTER OG IMPLEMENTERING SERVICES LEVERET ”SOM DEN ER”, OG MAGICWEB FRASKRIVER ALLE GARANTIER, DIREKTE ELLER INDIREKTE, INKLUSIVE, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL, INDIREKTE GARANTIER FOR SALGBARHED OG EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL OG IKKE-KRÆNKELSE.


11. ANSVARSFORSIKRING


MagicWeb skal holde Kunden uskadelig for erstatningsansvar over for tredjeparter som følge af Tjenestes krænkelse af ethvert USA-patent eller enhver ophavsret eller forkert anvendelse af enhver handelshemmelighed, forudsat at MagicWeb straks underrettes om alle trusler, krav og procedurer i forbindelse hermed og gives rimeligt bistand og mulighed for at påtage sig enekontrol med forsvar og afvikling MagicWeb er ikke ansvarlig for nogen afvikling, som den ikke godkender skriftligt. Ovennævnte forpligtelser gælder ikke med hensyn til dele eller komponenter i Tjenesten (i), som ikke leveres af MagicWeb, (ii) helt eller delvis udfærdiget i overensstemmelse med kundens specifikationer, iii) som er modificeret efter levering af MagicWeb, ( iv) kombineret med andre produkter, processer eller materialer, hvor den påståede overtrædelse vedrører en sådan kombination v) hvor kunden fortsætter angiveligt krænkende aktivitet efter at have fået meddelelse herom eller efter at have fået besked om ændringer, der ville have undgået den påståede overtrædelse eller vi) hvor kundens brug af tjenesten ikke er strengt i overensstemmelse med denne aftale. Hvis Tjenesten på grund af et krav om krænkelse afholdes af en domstol med kompetent kompetence til at være eller er troet af MagicWeb for at være krænkende, kan MagicWeb efter eget valg og omkostninger (a) erstatte eller ændre Tjenesten for at være ikke- krænkelse forudsat at en sådan ændring eller udskiftning indeholder i det væsentlige lignende egenskaber og funktionalitet, (b) at give kunden tilladelse til at fortsætte med at bruge Tjenesten, eller (c) hvis ingen af ​​ovennævnte er kommercielt gennemførlige, opsige denne aftale og kundens rettigheder herunder og tilvejebringe Kunden refunderer eventuelle forudbetalte, ubrugte gebyrer for Tjenesten.


12. BEGRÆNSNING AF ANSVAR


UANSET OM DER ER TALE OM SKADE AF EN PERSON, ER MAGICWEB OG DETS LEVERANDØRER (INKLUDERT MEN IKKE BEGRÆNSET TIL ALLE UDSTYR OG TEKNOLOGI LEVERANDØRER), OFFICERER, AFFILIATER, REPRÆSENTANTER, KONTRAKTER OG ANSATTE SOM IKKE ANSVARLIGE ELLER ANSVARLIGE MED HENSYN TIL NOGEN FORMÅLET AF DENNE AFTALE ELLER VILKÅR OG BETINGELSER VEDRØRENDE ENHVER KONTRAKT, FORSØGELSE, STRIKT ANSVAR ELLER ANDET TEORI: (A) FOR FEJL ELLER BRUG AF BRUG ELLER FOR TAB ELLER UNAKTIVITET ELLER KORRUPTION AF DATA ELLER OMKOSTNINGER TIL INDKØB AF VARER, TJENESTEYDELSER ELLER TEKNOLOGI ELLER TAB AF VIRKSOMHED (B) FOR EVENTUELLE INDIREKTE, FØLGENDE, TILFÆLDE, SÆRLIGE ELLER FØLGESKADER; (C) FOR NOGEN MANGTER MAGICWEB'S RETTIGE KONTROL; ELLER D) FOR ALLE BELØB, DER SAMMENLIGT MED BELØB SOM ER OVERHOLDET MED ALLE ANDRE BEGRÆNSNINGER, OVERSTIGER DE GEBYRER, SOM KUNDEN HAR BETALT TIL MAGICWEB FOR TJENESTEYDELSER I HENHOLD TIL DENNE AFTALE I DE 12 MÅNEDER, FØR DEN AKT, DER SKAL GØRE TIL ANSVARET , UANSET OM MAGICWEB ER BLEVET ADVISET OM MULIGHEDEN FOR SÅDANNE SKADER.


13. Modifikationer


Modifikationer af tjenesten. MagicWeb kan foretage ændringer og ændringer på eksisterende tjenester eller komponenter og vil bruge rimelige bestræbelser på at underrette alle kunder om disse ændringer. Ændringerne er effektive på datoen for ændringen. MagicWeb er ikke ansvarlig for ændringer og handlinger fra tredjepartstjenester.

Ændringer i aftalen og gebyrerne kan forekomme. Du vil blive underrettet, før de ændringer, der bliver anvendt på din konto. Hvis du nægter eller undlader at betale sådanne gebyrer, annulleres dit abonnement.


14. DIVERSE


Hvis nogen bestemmelse i denne aftale er uhåndhævet eller ugyldig, begrænses eller elimineres denne bestemmelse i det mindste omfang, der er nødvendigt, således at denne aftale ellers forbliver fuldt ud i kraft og håndhæves. Denne aftale kan ikke overføres, overdrages eller underlicenseres af Kunden undtagen med MagicWebs forudgående skriftlige samtykke. MagicWeb kan overføre og tildele nogen af ​​sine rettigheder og forpligtelser i henhold til denne aftale uden samtykke. Denne aftale er den fuldstændige og eksklusive erklæring om parternes gensidige forståelse og erstatter og annullerer alle tidligere skriftlige og mundtlige aftaler, meddelelser og andre forståelser vedrørende emnet i denne aftale, og at alle undtagelser og ændringer skal være i en skrivning underskrevet af begge parter, medmindre andet er angivet heri. Intet agentur, partnerskab, joint venture eller jobskabelse er skabt som følge af denne Aftale, og Kunden har ingen myndighed af nogen art til at binde MagicWeb i nogen henseende. Ved enhver handling eller procedure for at håndhæve rettigheder i henhold til denne aftale har den rådende part ret til at kræve inddrivelse af omkostninger og advokatsalærer. Alle meddelelser i henhold til denne Aftale vil være skriftlige og anses for at være behørigt givet, når de modtages, hvis de leveres personligt. når kvitteringen bekræftes elektronisk, hvis den sendes via telefax eller e-mail dagen efter den sendes, hvis sendt til næste dag levering ved anerkendt overnight delivery service; og ved modtagelse, hvis sendt med bekræftet eller anbefalet post, returnere kvittering anmodet. Denne aftale er underlagt de danske love uden hensyntagen til dens lovbestemmelser.


Sidste opdatering: 12. November 2017


Magicweb.dk

Denmark

info@magicweb.dk

jbn@jbnweb.dk

Se detaljer
Udsolgt