Nu kan du tilføje Lyd eller Musik på din Hjemmeside

Bizet - Habanara

Interesseret i at have baggrundsmusik eller en lyd til at afspille på din hjemmeside? Så er det nu muligt hos Magicweb.dk, og det er super-nemt! Vores nye Widget kaldet 'Lyd' lader din hjemmeside have musik kørrende i baggrunden på én eller flere af dine sider.


Det er så simpelt som at trække og slippe en Lyd-widget over til din hjemmeside og uploade din lydfil. Derefter kan du vælge om lyden skal automatisk afspille eller om brugeren skal trykke på Afspil-knappen for at starte musikken eller lyden.

Når du har indsat Lyd-komponenten og tilpasset indstillingerne vil widget'en se sådan ud. Den kan pause/afspille lyden, skrue op og ned på lyd-niveauet og gå frem og tilbage i lydklippet. Du tilføjer Kunster og Titel på musikken når du laver indstillinger til komponenten. Hvis du har automatisk afspilning til, kan det være at enkelte browsers og mobile enheder ikke afspillet musikken eller lyden automatisk, dog er komponenten der stadig, så alt de skal gøre er at trykke 'Afspil'.

Denne komponent er perfekt til mange forskellige praktiske brug. Måske er det noget baggrundsmusik du vil have for at give din side lidt mere 'pop'. Måske er du musiker og leder efter et sted du kan afspille nogle lydklip eller 'samples' af dine sange til en potentiel kunde? Så kunne dette ikke være mere perfekt.


Husk: Du kan prøve Magicweb, helt gratis i en 14-dages prøveperiode.

Se detaljer
Udsolgt