Hjemmeside til Gaming

Lav din egen Gaming Hjemmeside på minutter

Tilføj videoer og billeder

Indsæt dine bedste tidspunkter du har haft i Gaming ved at uploade dine billeder og videoer så omverdenen kan se det.

Skriv om din erfaring

Skriv en blog eller nyhed om Gaming på din hjemmeside om din erfaring med gaming, nye spil, anbefalinger eller Top 10-lister og anskaf besøgende på din hjemmeside. 

Se vækst på dine kanaler

Jo flere steder folk kan finde dit indhold, jo bedre. Vil du vokse din følgning Sociale Medier kan du nemt tilføje links til dine kanaler på din hjemmeside med Magicweb. Skriv blogs og opdateringer, lad dine fans skrive direkte til dig og voks din YouTube-kanal, Twitch-kanal, Facebook eller Instagram Profil med en hjemmeside.

Fremvis din personlighed

Få flere folk til at følge dine kanaler ved at fremvise din personlighed. Tilføj de bedste billeder og personlige tidspunkter på din nye gaming-hjemmeside og få folk til at følge dine kanaler på grund af din unikke personlighed.

FREMVIS DIT INDHOLD

På Magicweb kan du nemt og effektivt dele alt dit nyeste indhold, om det er Gaming screenshots, nyhedsartikler eller måske endda dine helt egne gaming-videoer.

Skabeloner til

Gaming Hjemmeside

Vi har en stor mængde skabeloner og temaer som kan hjælpe dig lave din helt egen hjemmeside så hurtigt som muligt og komme i gang med at lægge dit gaming indhold op på nettet. Bare rolig, der er intet kompliceret ved at bruge vores hjemmeside bygger, alt du skal gøre er at trække og slippe komponenter til dit canvas.

Se detaljer
Udsolgt